FRI FRAKT OVER 600,-

Reach-tester av Tinkafu-produkter

Vi i Barneting AS har helt siden oppstart hatt en klar strategi om å ta vare på miljøet når det gjelder produksjon av våre produkter, og trygge våre forbrukere. Vi følger nøye med produksjonsindustriens løpende utvikling, og da spesielt innenfor det miljømessige og bærekraftige, og tilpasser vår produksjon fortløpende etter beste evne. Norske myndigheter gjør også dette ved å sette klare verdier og krav vi som produsenter skal forholde oss til, og der har Barneting alltid vært godt innenfor, samt at vi etterstreber aktivt å finne stadig bedre alternativer. 

Vi er kjent med problematikken rundt PFAS-forbindelsene og impregnering for å gjøre produktet vann- og smussavvisende. Vi ønsker ikke å ta i bruk miljøskadelige stoffer som har vært normen for våre typer produkter, men finne gode alternativer samtidig som å kunne levere høy kvalitet til våre kunder som også tar vare på vogner og utstyr.

Vi synes det er spesielt viktig for oss som lager utstyr i barnesegmentet at vi har et sterkt fokus på miljøaspektet, men naturligvis gjelder dette også generelt for all produksjon.

Reach-test på produkter fra Tinkafu finner du her:

regntrekk med skjerm fra tinkafu

Trykk her for å se Reach-test av Tinkafu Regntrekk med skjerm.

Trykk her for å se vårt tilsvar rundt PFAs-stoffer.

solskjerm til barnevogn fra tinkafu Trykk her for å se Reach-test av Tinkafu Solskjerm
Trykk her for å se Reach-test av Tinkafu VOGN ID