Hos Tinkafu® har du 30 dagers åpent kjøp.

SLIK GJØR DU:

RETUR : Fyll ut angrerettskjema (det ligger link i mailen du fikk da ordren din ble sendt fra vårt lager). Hvis du ikke finner det kan du laste ned angrerettskjema her.
Vi vet at mange ikke har printer, og da legger du bare et vanlig ark som viser tydelig ordrenummeret ditt, med navn og adresse, da trenger du ikke legge ved angrerettskjema.

Pakk inn varene, legg ved utfylt angrerettskjema/ark som forteller oss hvem du er og send pakken på postkontoret (du må selv stå for porto). Husk å ta vare på sporingen din.

Vi har også en returpostkasse i Gjerdrumsvei 14, i Nydalen som retur kan legges i.
Adresse for retur er oppgitt under.

                BYTTE : Har du kjøpt en vare du ønsker å bytte i et annet produkt, så sender du den inn som en retur, og vi krediterer beløpet for varen.
Kjøp ny ønsket vare. Vi bytter dessverre ikke, da vi har retur og lager på forskjellige steder.

Når vi har mottatt returen din vil du få en e-post.
Varen blir da slettet fra din faktura, eller så vil Klarna ta kontakt for tilbakebetaling.
 Det tar vanligvis 1-3 dager etter at vi har mottatt returen din.
For å unngå purregebyr på varer du har sendt i retur, er du selv anvarlig for å kontakte klarna for å fortelle at du har sendt en vare tilbake. De stopper da betalingen din. Logg inn på www.klarna.no eller i Klarna-appen.

Pakken sendes i retur til:

Barneting AS
Gjerdrums vei 14
0484 Oslo
tlf 995 90 999

Når vi har behandlet returen sørger Klarna for oppdatert faktura eller for tilbakebetalingen, evt Vipps om det ble benyttet. Dersom du har valgt faktura og ikke betalt den, vil varen slettes fra fakturaen. Har du betalt med kort vil Klarna ta kontakt med deg for tilbakebetaling. Tilbakebetalingen skjer innen 7-14 virkedager etter at vi har gitt beskjed til klarna om refundering. Du kan logge deg inn på klarna.no for å få oversikt over dine utestående beløp samt betalingsinformasjon.

Husk retur/bytte innen 30 dager i original og hel emballasje.