FRI FRAKT OVER 600,-

Produktene som hjelper deg når det snør og regner

 

Jeg tenkte å ta for meg Tinkafu-produktene som hjelper deg når det snør og regner. Alt fra Tinkafu Regntrekket som holder vognen din tørr til Tinkafu Smuss og smule gulvmatten som holder gangen din tørr etter trilleturen er ferdig.

Regntrekk med skjerm fra Tinkafu

Over ser du en godt utrustet vogn for vintervær. Tinkafu Regntrekket holder vognen din tørr. Tinkafu Regntrekket til stelleveske holder stellevesken og alt innholdet tørt, og Tinkafu Muffen holder deg tørr og varm på hendene.

Håndleddsrem fra Tinkafu

Tinkafu Håndleddsremen synes jeg er verdt å nevne fordi den kan hjelpe deg i glatte nedoverbakker. Hvis du sklir og mister fotfeste vil vognen sitte fast i håndleddet ditt og ikke trille avgårde.

Gulvmatte fra Tinkafu

Tinkafu Smuss og smule gulvmatten kan du ha i gangen og la vognen tørke på. Så er det bare å tørke over den etterpå - uten ødelagt gulv ;)
Bare se her hva Elin Siljendal med bloggen "Barnvagnsinspo" synes om vår Tinkafu Smuss og smule gulvmatte! <3

Regntrekk til stelleveske fra Tinkafu

Tinkafu Regntrekket til stelleveske holder stellevesken din tørr når det snør og regner. Passer de fleste stellevesker med sideoppheng. Den har innebygget oppbevaringslomme som gjør det enkelt å oppbevare den når du ikke bruker den.

Regntrekk til organizer

Hold det du har i organizeren din tørt med vårt regntrekk til organizer. Passer de aller fleste organizere så lenge de har sideoppheng. Den har innebygget oppbevaringslomme som gjør det enkelt å oppbevare den når du ikke bruker den.

Vinterkit fra Tinkafu

Med vognmuffe, vognvotter og pelskant ruster du vognen din godt for vinteren, både for deg og for barnet ditt. Velg mellom fuskepels og ekte ull i vognmuffen og i vognvottene, de holder hendene dine varme og gode gjennom hele trilleturen. De er vannavvisende og du slipper å ta av og på votter mellom hver gang du skal plukke opp smokken, eller rette på lua.

Pelskanten gjør det lunt og godt i vognen, den tar for endel snø og vind.

Jeg håper Tinkafu-produktene våre gjør at du tar deg en trilletur selv om det snør eller regner! :)