FRI FRAKT OVER 600,-

Tinkafu-regntrekket: passer alle vogner

Hei dere fine trillere!
Jeg skal forsøke å besvare de fleste spørsmål jeg får om Tinkafu sitt regnrekk her og vise dere vognene den passer på - som er så og si alle, uansett om du har bagdelen eller sportsdelen på vognen din. Det passer til og med på triller.

Tinkafu regntrekket kan kjøpes her <3

Tinkafu regntrekket har jeg dratt over utrolig mange forskjellige singelvogner, og det har passet på alle til nå. Jeg vet at de fleste har mer enn en vogn, og jeg vil at du kun skal trenge et regntrekk. Det passer også på tvillingvogner som har separate bager og sittedeler - pass på at det er mellomrom mellom for å få tredd regntrekket på.

Den unike skjermen skjermer barnet fra regn og snø, og kan brettes bakover om ønskelig.

ABD Design Kobra med Tinkafu regntrekkBaby Travel Joggster Terrain med Tinkafu regntrekkBaby Jogger City Elite med Tinkafu Regntrekk

Bugaboo Donkey med Tinkafu regntrekkEmmaljunga med Tinkafu regntrekkEmmaljunga med Tinkafu regntrekk

Odder vogn med Tinkafu regntrekkFriends Trille med Tinkafu regntrekkEmmaljunga med Tinkafu regntrekk

Simo og Emmaljunga City Cross med Tinkafu regntrekkEmmaljunga Duo Edge med Tinkafu regntrekkBeemoo Duo Jogger med Tinkafu regntrekkTinkafu regntekk på Britax Go Next 2

Hold musepekeren over bilde for å se hvilken vogn som skjuler seg under Tinkafu regntrekket.

Se demostrasjonsvideoen vår under:

Glidelåsen på hver side foran gjør det enkelt å ta inn og ut barnet uten å måtte ta av regntrekket. Og vi har selvfølgelig satt på reflekser slik at vognen din synes godt i mørket.

Videoen under viser deg hvordan du best mulig brettet Tinkafu-regntrekket:

Jeg har designet Tinkafu regntrekket til å passe til alle vogner. Du kan åpne opp regntrekket bak og tre det over styret på vognen slik at du også kan bruke det på vogner som har sittedelen vendt fremover. Strammestroppene på hver side kan strammes inn slik at regntrekket også passer på de mindre vognene.

Slik fikser du slapp skjerm:

 

 

Har skjermen din blitt tåkete? Slik fikser du det enkelt med rødsprit og klut:

 

Tinkafu regntrekket har jeg prøvd på disse vognene:

TFK - Babyjogger - Bugaboo - Easywalker - Orbit - Brio - Simo - Mountain Buggy - Teutonia - ABC Cobra - Stokke - Kronan - B.O.Z.Z - Chicco - Britax - Cybex - Cybex - Crescent - Graco - Beemo - Hauck - Babyzen - Peg Perego - Basson Baby - Bumbleride - Emmaljunga*

* Anbefales ikke til White Leatherette

Har du en vogn som jeg ikke har prøvd Tinkafu regntrekket på, men som du vet passer? Send meg en mail med merke, modell og bilde til post@tinkafu.no.

Tinkafu regntrekket kan kjøpes her <3

Her kan du se reach-test for produktene til Tinkafu. Blandt annet Tinkafu regntrekket med skjerm.